Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.
Elit Safety
Termékek

Szűrőbetét

(30 termék)

200 as széria

Jellemzők

BAYONET CSATLAKOZÁS (b-lock)

Ez a kapcsolat nagyon intuitív, lehetővé teszi a maszk gyors és biztonságos rögzítését. Van egy reteszelő mechanizmusa, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy megtudja, a szűrőt helyesen helyezték-e el.

AKTIVÁLT SZÉN

A BLS által a gázok és gőzök szűrésére használt aktív szén minősége megfelel a magas biztonsági követelményeknek, biztosítva a kiváló szűrési teljesítményt. Mérgező adalékanyagok, például Hexavalent Chromium (Cr VI) nélkül kerülnek előállításra, és élelmiszeripari minősítéssel rendelkeznek (REGVE231 / 2017).

VIZSGÁLAT A FORMALDEHID ELLEN

A BLS specifikus NIOSH teszteket végzett egy akkreditált laboratóriumban, hogy ellenőrizze a formaldehid behatolását az ABEK és az ABE szűrőkhöz használt szénhidrogénjeiben.

400 as széria

RD40 CSATLAKOZÁS (b-lock)

RD40 menetcsatlakozás az EN 148-1 szerint, univerzális az összes légzésvédő eszköz között.

AKTIVÁLT SZÉN

A BLS által a gázok és gőzök szűrésére használt aktív szén minősége megfelel a magas biztonsági követelményeknek, és biztosítja a kiváló szűrési teljesítményt. Mérgező adalékanyagok, például Hexavalent Chromium (Cr VI) nélkül kerülnek előállításra, és élelmiszeripari minősítéssel rendelkeznek (REGVE231 / 2017).

SZÍNKÓDOK

A Szerves gázok és gőzök, forráspontjuk> 65 ° C

AX Szerves gázok és gőzök, forráspontjuk ≤ 65 ° C

B Szervetlen gázok és gőzök (pl. Klór, hidrogén-szulfid, hidrogén-cianid)

E Savas gázok és gőzök (pl. Kén-dioxid, hidrogén-klorid)

K ammónia és származékai

◎ P Részecskék, köd, füst

/ 2 oldal
/ 2 oldal