Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.
Elit Safety
Termékek

Respirátor

(16 termék)

BLS Zer0 pormaszk FFP3 Nano szeleppel és részleges tömítéssel

MAXIMÁLIS VÉDELEM - LÉGZÉSSEGÍTŐ KÉNYELEM!

A nanoszűrési technológiának köszönhetően a BLS anatómiai eldobható porálarca magasabb védelmi fokot kínálnak, mint az FFP3 maszk, míg a légzési ellenállás összehasonlítható az FFP1 maszkkal. Csak egy típusú maszkra van szüksége, függetlenül attól, hogy por, vírusok, baktériumok vagy aeroszolok ellen kívánja magát megvédeni. (0,001 µm nano-szűrés).

Eldobható csészemaszkok (BLS Zer0 sorozat):

ARCA ILLESZKEDÉS - A tömítőanyag különleges textúrájú, amely rugalmasságot és tartást biztosít az anyag számára, még hosszabb használat után is magas páratartalom vagy erős izzadás esetén is.

SZŰRÉS - Kiváló szűrőszerkezet és hajlékonyság, megemelt felhasználói kényelemmel kombinálva. A textilréteg elnyeli az izzadságot, hűvösen és szárazan tartja a bőrt.

VÉDŐHÁLÓ - Megőrzi a maszkot a szennyeződéstől, portól és folyadékoktól.

ELŐFORMÁZOTT - Könnyen viselhető, tökéletesen illeszkedik a különböző fejformákhoz, biztosítva a kiváló szigetelést és a széles látómezőt. Magas kompatibilitás az egyéni védőeszközökkel a szemvédelem érdekében.

VÉDELEM A NANÓRÉSZECSKÉK ELLEN!

Belélegzés esetén a nanorészecskék (1 és 100 nanométer közötti szélességűek) képesek áthaladni a belső szerveket védő sejtmembránokon, ezzel súlyos kárt okoznak a testben, ezután ezeket nagyon nehéz megsemmisíteni. Speciális tesztek segítették a BLS-t olyan szűrőközeg kifejlesztésében, amely képes sikeresen blokkolni az ilyen anyagok keresztülhatolását. A NANOSZŰRŐ segítségével a BLS új szabványt garantál a nanorészecskék elleni védelemben.


/ 1 oldal
/ 1 oldal